063738572

Familie bouw- en aannemersbedrijf

Hoe het begon

Bouwbedrijf E Post is een familiebedrijf met oog voor traditie en vakmanschap.

De huidige leidinggeving wordt gevormd door Erwin Post als directeur. Erwin Post is daarmee de derde generatie in het bedrijf dat in 1927 door zijn opa in Bloemendaal werd opgericht. A.G. Post werkte in de begin jaren echter niet als aannemer maar als carrosseriebouwer. Van die beginperiode getuigen nog de oude foto’s die een sfeervol beeld geven van lang vervlogen tijden.

Van carrosseriebouwer naar timmerman en later aannemer, was niet zo’n hele grote stap. De ervaring was er al evenals de kennis van en de vaardigheid in het werken met hout. Geleidelijk aan ontstond dan ook vraag van derden naar bijvoorbeeld houten meubelen, een verbouwing, onderhoud aan schuren en stallen, het plaatsen van schuttingen en dergelijke.

De carrosseriebouw verdween en het accent verschoof geleidelijk aan naar de bouwactiviteiten en daarmee werd een stevige basis gelegd voor het huidige bouwbedrijf. Inmiddels een ervaren en betrouwbare partner voor particuliere opdrachtgevers. Met de nadruk op ver- en aanbouw en de restauratie van (monumentale) panden. Een vakgebied in de bouw dat vraagt om kennis, ervaring en traditioneel vakmanschap. En precies daarvoor bent u bij E Post aan het juiste adres.

Thuis in tradioneel vakmanschap

Ons bedrijf staat garant voor een perfect uitgevoerde en zorgeloze verbouwing.

Het is in de loop der jaren een echte specialisatie geworden en dat komt tot uitdrukking in een stuk vakwerk, tot in het kleinste detail. Onze medewerkers en onderaannemers zijn ware specialisten, ieder op hun eigen gebied, met liefde voor hun vak. Mensen voor wie iedere opdracht opnieuw een uitdaging is om alles uit de kast te halen en een prachtig stukje werk af te leveren. Uiteraard staan daarin de wensen en eisen van de opdrachtgever centraal en op basis van onze jarenlage ervaring weten we precies hoe we wensen en ideeën moeten vertalen in een bouwwerk op maat.

Perfectie is voor ons geen streven maar realiteit; daar gaan we voor, daar staan we voor.

We gaan voor perfectie

Een organisatie gekenmerkt door korte lijnen geeft alle ruimte voor flexibel optreden en handelen in diverse fasen van het bouwproces. Wij selecteren onze onderaannemers en garanderen de klant een vast aanspreekpunt op de werkvloer. Deze uitvoerder onderhoudt ook alle kontakten met de onderaannemers. Opdrachtgevers geven aan hoe ze het graag zouden willen hebben, wij zorgen ervoor dat ze het zo krijgen. We kennen onze grenzen en weten heel goed waar de kracht ligt van ons bedrijf. Door ons te richten op datgene waar we goed in zijn, mogen we ons in alle bescheidenheid specialisten noemen op het gebied van verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie.

Ons bedrijf bestrijkt een breed spectrum van dakkapellen, serre’s , keukens, badkamers, ramen, deuren, kozijnen en dergelijke. Maar ook van complete restauraties, van authentieke boerderijen tot en met de algehele renovatie van herenhuizen en villa’s. Traditionele bouw heeft veelal de overhand maar ook houtskeletbouw wordt indien gewenst en passend in de bouwstijl toegepast.

Kortom: we zijn thuis in traditioneel vakmanschap maar hebben een open oog voor nieuwe ontwikkelingen en bouwmethodieken.

Ruimte voor groei

Een goede planning en organisatie van de uit te voeren werkzaamheden vormt de basis van een betrouwbaren bouwkundige dienstverlening.

Automatisering speelt daarin een belangrijke rol. De bedrijfsonderdelen die via de computer geregeld kunnen worden zijn volledig geautomatiseerd. Maar bouwen is en blijft vooral ook mensenwerk. We investeren dan ook in onze medewerkers en in de toekomst van de mogelijkheid te bieden bouwgerelateerde cursussen en bijscholingen te volgen. Bovendien begeleiden we als Erkend Leerbedrijf jonge mensen tijdens stage bij ons bouwbedrijf.

Kortom; Traditioneel vakmanschap in een moderne ja, maar het beste visitekaartje voor onze (toekomstige) opdrachtgevers zijn de gerealiseerde projecten. In de regio Haarlem, Bloemendaal en de omgeving, zijn hiervan tal van voorbeelden te vinden.
We hopen dat we ook voor u een ‘zorgeloze verbouwing’ mogen uitvoeren. Een afspraak is snel gemaakt.